Hvis et feiltrykk stadig treffer Slett, lar BIG Launcher, BIG Phone og BIG SMS deg holde den handlingen utenfor daglig bruk. Kontakter, anropslogg og meldinger har separate slettefunksjoner, alle deaktivert som standard. Sjekk hver enkelt i Preferences.
Du skal kunne slå opp et nummer eller lese en melding uten at et uønsket slettevalg kommer i veien. Ved å fjerne alternativet holdes Slett utenfor den banen.
Disse innstillingene er for å forhindre sletting inne i de konfigurerte appene. De kan ikke gjenopprette en post som allerede er slettet.
Kontrollene gjelder inne i BIG Launcher, BIG Phone og BIG SMS. De fjerner ikke Slett fra Google Messages, en annen Contacts-app eller en annen app som viser samme anropslogg. Bruk kommunikasjonsappene hvis kontroller du har konfigurert.
Sjekk de tre sletteinnstillingene
Fra BIG Launcher-startskjermen trykker du på de tre prikkene ved siden av klokken og velger Preferences. Gå gjennom hver innstilling i stedet for å anta at én bryter dekker alle tre.
- Kontakter: åpne Preferences → Contacts → Add contact delete option og la den være av. Dette holder Delete contact utenfor bunnen av en kontakts detaljer.
- Anropslogg: åpne Preferences → Phone → Show Delete button og la den være av. Slettefunksjonen for anropsloggelementer tilbys ikke i BIG Phone.
- Meldinger: åpne Preferences → Messages → Show Delete button og la den være av. Meldingsslettehandlingen tilbys ikke i BIG SMS.
Hvis du bruker separate innstillinger i BIG Phone eller BIG SMS i stedet for å arve innstillinger fra BIG Launcher, sjekk også den appens egne Preferences.
Les meldinger og velg en synlig handling
I BIG SMS, trykk på en melding for å åpne handlingsskjermen. Tilgjengelige handlinger kan inkludere Ring nå, Svar, Send på nytt og Videresend. Slett vises bare når sletting er tillatt. Du trenger ikke å holde meldingen for å åpne en skjult handlingsmeny.
Et sidesveip i kontakt-, meldings- eller anropslogglistene sletter, skjuler eller kaster ikke et element. Det utgjør en nyttig forskjell hvis et tilsiktet trykk noen ganger blir til et sveip: det blir ikke en sveip-for-å-slette-bevegelse i disse listene.
Verifiser kontrollene uten å slette en post
- Åpne en kontakt og sjekk slutten av detaljene. Delete contact skal være fraværende.
- Åpne en anropsloggpost i BIG Phone og bekreft at Slett-kontrollen er fraværende.
- Trykk på en melding i BIG SMS og sjekk handlingsskjermen. Sjekk at Slett er fraværende. De andre handlingene avhenger av meldingen og innstillingene dine.
- Hvis et slettealternativ fortsatt er synlig, gå tilbake til den matchende appens Preferences og sjekk innstillingen.
Det er ikke nødvendig å slå på sletting eller slette en ekte post for å utføre denne sjekken.
Hold bevisst opprydding mulig
Du kan aktivere et slettealternativ senere når du faktisk ønsker å rydde opp. Slå bare på innstillingen du trenger, fullfør oppryddingen, og slå den deretter av igjen.
Behold handlingene du bruker. La Slett være ute.
Sett opp BIG Launcher med BIG Phone og BIG SMS, og sjekk deretter kontakt-, anropslogg- og meldingskontrollene før du stoler på det nye oppsettet.